Βιογραφικό

Χειρουργός Οδοντίατρος

kathopouliΓεννήθηκε στην Αθήνα και σε ηλικία 1 έτους βρέθηκε στην Κάλυμνο, πατρίδα των γονιών της, όπου ο πατέρας της επέλεξε ν’ ασκήσει το επάγγελμά του ως γενικός χειρουργός, οργανώνοντας την κλινική του.

 

Σε ηλικία 18 ετών, μετά την εισαγωγή της στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, έφυγε από το νησί.

Με την αποφοίτησή της από την Οδοντιατρική Σχολή άνοιξε το ιδιωτικό της ιατρείο στην Αθήνα, όπου ασκεί το επάγγελμά της, από την αρχή της επαγγελματικής της ζωής. Στο χώρο της, της δόθηκε η δυνατότητα να διαμορφώσει το κατάλληλο περιβάλλον και να τον εξοπλίσει με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, να συνεργαστεί με ανθρώπους ικανούς και έμπειρους, (συναδέλφους, βοηθούς και οδοντοτεχνίτες).

Σε όλη τη διάρκεια της 30ετούς επαγγελματικής της σταδιοδρομίας, παραμένει ενημερωμένη για τις εξελίξεις στο χώρο της οδοντιατρικής σε όλα τα επίπεδα, παρακολουθώντας σεμινάρια και συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

linkedin

Επικοινωνία

Ώρες Ιατρείου

Δευτ.-Τετ.-Παρ.: 09.00 - 15.00
Τρ.- Πέμ.: 13.00 - 20.00

Τηλ. ραντεβού: 210 6434000
epigon

Φιλοσοφία

Ένα φωτεινό, φυσικό, χαρούμενο χαμόγελο, τόσο σ’ ένα παιδί όσο και σ’ έναν ενήλικα, είναι ο στόχος και η κινητήρια δύναμη σε όλη τη διάρκεια της εργασίας μαζί του. Είναι η καλύτερη ανταμοιβή σε μία σύνθετη προσπάθεια και των δυο μας, πολλές φορές χρονοβόρα, ώστε να φτάσουμε σ’ αυτό το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Με σεβασμό στις μοναδικές ανάγκες κάθε ανθρώπου που εμπιστεύεται τη στοματική του υγεία στους συνεργάτες μου κι εμένα, προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε άνεση και φροντίδα σε όλο το διάστημα της θεραπείας του.