Τεχνητές Οδοντοστοιχίες

Πρόκειται για μία κινητή, αποσπώμενη προσθετική αποκατάσταση όλων των δοντιών που δεν υπάρχουν στο στόμα. Η χρήση τεχνητών οδοντοστοιχιών ήταν για δεκαετίες ή πιο διαδεδομένη αποκατάσταση για ηλικιωμένα άτομα που είχαν χάσει μέρος ή όλα τους τα δόντια, κάτι που στις μέρες μας δε θεωρείται δεδομένο  - όλοι οι άνθρωποι με σωστή υγιεινή φροντίδα μπορούν να κρατήσουν τα φυσικά τους δόντια. Ακόμη όμως και στην περίπτωση απώλειας σημαντικού αριθμού δοντιών, τα οδοντικά εμφυτεύματα προσφέρουν σήμερα ιδανική, αποτελεσματική λύση σ’ αυτό το πρόβλημα, που από πολλούς γιατρούς και ασθενείς χαρακτηρίζεται ως σοβαρή αναπηρία.

Τι είναι

Η τεχνητή οδοντοστοιχία μιμείται τα φυσικά δόντια και τα ούλα. Πρόκειται για μία βάση, εξ’ ολοκλήρου από ακρυλικό ή ακρυλικό σε μεταλλικό σκελετό, στην οποία συντάσσονται δόντια από ακρυλικό ή πορσελάνη μετά από διάφορα στάδια, σε συνεργασία με τον οδοντοτεχνίτη (εργαστήριο).

Επικοινωνία

Ώρες Ιατρείου

Δευτ.-Τετ.-Παρ.: 09.00 - 15.00
Τρ.- Πέμ.: 13.00 - 20.00

Τηλ. ραντεβού: 210 6434000
epigon

dentures

Φιλοσοφία

Ένα φωτεινό, φυσικό, χαρούμενο χαμόγελο, τόσο σ’ ένα παιδί όσο και σ’ έναν ενήλικα, είναι ο στόχος και η κινητήρια δύναμη σε όλη τη διάρκεια της εργασίας μαζί του. Είναι η καλύτερη ανταμοιβή σε μία σύνθετη προσπάθεια και των δυο μας, πολλές φορές χρονοβόρα, ώστε να φτάσουμε σ’ αυτό το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Με σεβασμό στις μοναδικές ανάγκες κάθε ανθρώπου που εμπιστεύεται τη στοματική του υγεία στους συνεργάτες μου κι εμένα, προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε άνεση και φροντίδα σε όλο το διάστημα της θεραπείας του.